Новини

Dynajet e част от семейството на URACA и разработва професионални хидробластиращи агрегати за високо налягане и аксесоари с приложение в множество отрасли. Гамата произвеждани машини обхваща работни налягания от 150 до 3000 бара.
Високонапорна плунжерна помпа URACA KD 626 за непрекъснато транспортиране на дифосфатен разтвор в процеса на сушене чрез разпръскване.В хранителната, фармацевтичната и други индустрии, фосфатите често се използват под формата на прах.
Основи на клапанните блокировкиЩе Ви разкажем за един от нашите нови партньори SOFIS, чиито продукти са малко познати у нас.
Историята на успеха на водещия немски производител на помпи и помпени агрегати за високо налягане продължава. През юбилейна 2018 година оборота на компанията надхвърля всички очаквания.
Електрически задвижки SCHIEBEL от серията СМ - интелигентни и компактниИзползването на задвижки оборудвани с интегрирано управление в инсталации с ограничено място улеснява изключително много работния процес.
Функциониране на плунжерна помпаСемейната компания URACA доставя на своите клиенти високонапорни помпи и окомплектовка вече повече от 125 години.

Пазарувай онлайн

Открийте нашите висококачествени продукти и в нашия Online-магазин!