Трябва Ви машина с която да почиствате насипни или прахообразни материали от височина, от дълги разстояния

, от транспортни ленти, да отстранявате горещ материал от горивни камери, същевременно да можете да почиствате и промишлената канализация на Вашето предприятие, да миете вътрешнозаводските пътища – всичко това можете да направите с една единствена машина.

Съчетавайки едновременно вакуумна и високонапорна технология машината има универсално приложение в различни производства и за различни вид дейности. С нея можете да почиствате в стоманолеярни, циментови заводи, леярни, топлоелектрически централи, пристанища, пречиствателни станции, химически и нефтохимически заводи, хартиено-целулозни производства, зърнено-фуражни заводи, производства на въглища и варовик, строителство и реставрации и много други...

Всеки бизнес има своите собствени приоритети, а машините са конструирани така, че да отговорят на Вашите специфични изисквания и индивидуални желания.  Вие можете да направите инвестицията си по-печеливша, а работата си по- продуктивна избирайки производител, който влага в машините си най-реномираните продукти.
През последните 10 години много фирми от световно ниво избраха машините на КАПЕЛОТО за да затвърдят лидерските си позиции.

Елате и се присъединете към тях!