Заснемането с дрон или още квадрокоптер е изключително разпространено в последно време. Въздушното заснемане на екстериор или на закрито ще Ви впечатли и улесни.

От началото на тази година, АКВА ДЖЕТ 2011 предлага услуга със специализиран дрон, който служи за инспекция или заснемане на различни обекти - промишлени предприятия, земи, сгради,  обследване на комини, електрически станции, тръбопроводи, мостове и други труднодостъпни инфраструктурни обекти.  Той е оборудван с триосна стабилизация на камерата и обхват на вибрациите 0,005° . Вградената камера разполага с ½.3“ 12 МP CMOS сензор с обектив f2.8, 24mm (35 мм еквивалент).

В допълнение към хоризонталната, вертикалната и 180° панорама, той съчетава 25 кадъра за 8 секунди, за да създаде кристално ясни 32 МР сферични панорамни снимки. Заснема видео с 4К резолюция и поддържа функция за заснемане на бавен каданс. 

Има функция ''Tripod'' с която при висене във въздуха прави невероятни кадри дори и при вятър.‘‘Asteroid''- заснемане на видео създавайки илюзия че,напуска земната орбита.''Active track''- следване на предварително зададен обект. Изминава  разстояние от над 8000м със скорост приблизително 80км/ч.Лети и самостоятелно с предварително зададени координати.

За контакти: 0887080006