Аква Джет 2011 обяви старта на нов онлайн магазин, в който клиентите на фирмата могат да намерят и поръчат дюзи за каналопочистване и хидробластиране, аксесоари , балони за тръби, както и водоструйки.

"В новата уеб платформа се предлагат продукти на водещи немски, швейцарски и италиански производители на дюзи за каналопочистване. Те са изработени от висококачествени материали и са с работен обхват на налягане от 0 до 300 бара. Същите имат вторични дюзи/ вложки – стоманени или керамични, с различни размери. С избора на правилните вложки дебитът и налягането на водата могат да бъдат регулирани", коментират от Аква Джет 2011.

Широката гама дюзи за почистване на тръби, която е достъпна за поръчка в новия фирмен онлайн магазин, обхваща модели за използване към пистолет, маркучи и гъвкави ланцети или към специални почистващи приспособления. Налични са варианти с плоска или с кръгова струя, самоизтеглящи се, пробивни, ротационни и улесняващи почистването на отложения в тръби.

"В сайта може да намерите и уплътнителни балони за тръби и изпитване на плътност с приложение в сферата на ВиК и газоснабдяването, както и тестови комплекти. Клиентите ни могат да поръчат и кръгли или яйцевидни профили за пневмо- и хидротест, като всеки вид профили се предлага в три версии: уплътнителни, байпасни или тестови", допълват от компанията.

Акцент в новия магазин за онлайн търговия на Аква Джет 2011 е и новата линия хидробластери Smartline на дългогодишния партньор на фирмата URACA. "Линията се състои от висококачествени агрегати за почистване с вода под високо налягане за професионална употреба. Спектърът на приложение е многообхватен: строителни и сервизни компании, приложение в индустриални и градски условия. Разработен от практици за практици, продуктовият модул SMART LINE се отличава със своите особености – надежден, изключително издръжлив, гъвкав, мобилен и с универсално приложение", поясняват от фирмата.

Посетете онлайн магазина на: shop.aquajet-bg.com