Система за почистване на подови повърхности Dynajet

Dynajet e част от семейството на URACA и разработва професионални хидробластиращи агрегати за високо налягане и аксесоари с приложение в множество отрасли. Гамата произвеждани машини обхваща работни налягания от 150 до 3000 бара.

Агрегатите DYNAJET дават възможност за универсалното им приложение в сектори, като строителство, различни браншове на индустрията, саниране, общини, фирми, предлагащи почистващи услуги, корабостроителници, селско и горско стопанство.

Те се отличават с ергономичен дизайн, надеждни помпи, високо качество на сглобяване и са оборудвани с бензинови, електрически или дизелови двигатели.

Общините и доставчиците на услуги за почистване са изправени пред ежедневното предизвикателство да почистват големи площи като площади, спирки или паркинги по начин, който да е икономически изгоден, но едновременно да е и екологичен. За целта DYNAJET е разработила нова система за почистване на повърхности: с налягане до 500 бара и интегрирано засмукване, приспособлението DFS VAC е идеалният инструмент за устойчиво и бързо почистване с вода на големи повърхности.

Интегрираната система за автоматично засмукване на DFS VAC може да се регулира непрекъснато, не изисква електричество и прави излишно използването на отделна прахосмукачка. Работи на принципа на Вентури, при който допълнителна водна струя създава отрицателно налягане, което ефективно изсмуква мръсната вода.

Системата за почистване на повърхности DFS може бързо и лесно да се свърже към почти всички хидробластери DYNAJET. В идеалния случай почистването се извършва с гореща вода, за което особено подходящи са моделите DYNAJET 350th и 500th или моделите от серията mdh.

Пазарувай онлайн

Открийте нашите висококачествени продукти и в нашия Online-магазин!