Мултифункционален хидробластер URACA - JetPower480-VARIO

Мултифункционален високонапорен помпен агрегат за всички области на приложение: Новото измерение в индустриалното почистване!

Вие имате готовност за всякакъв вид работа  - това е най-голямото предимство на новия помпен агрегат URACA JetPower 480-VARIO. Това е така, защото устройството е в състояние да се справи с широк спектър от променящи се изисквания, без да се нуждае от модификации.

Благодарение на изключителната си гъвкавост и мощност от 480 kW, този помпен агрегат е особено подходящ за индустриално почистване, както и за ремонтни дейности. Ключът към тази гъвкавост е автоматичното приспособяване към нуждите на използваните принадлежностите, с които се работи.

Агрегатът предоставя възможността за работа практически с всеки инструмент – от обикновени ръчни до  роботизирани,  като това става по един ефективен начин с една машина, без да е необходимо нейното преоборудване.

Например, отстраняване на бетон или почистване на големи контейнери, както и последващи дейности с пистолет, могат да се извършват веднага  и последователно.Агрегатът е лесен за работа и не изисква предварително регулиране на дебита.

Избирайки само необходимото налягане чрез удобната за оператора система за управление, мощността автоматично се напасва за избраното почистващо приспособление. Интуитивното управление на контролния панел "URACA Control" се поддържа от цветен дисплей, който предоставя важна информация от пръв поглед. Резултатът е възможността за бързо превключване между различни  приложения, като същевременно се поддържа енергийно ефективна работа.

Помпата е монтирана на основна рама в комплект с всички задвижващи компоненти и се задвижва от дизелов двигател. Двигателят е екологично чист и в съответствие с действащите стандарти за емисии TIER V.

Разходът на гориво също е сведен до минимум чрез автоматична трансмисия, която може да превключва при натоварване, осигурявайки ефективна работа в редица работни условия. Монтирането на агрегата в контейнер или върху камион гарантира мобилността на устройството. Достатъчно големи резервоари за вода и дизел гарантират  гъвкавото и мобилно използване на машината.Предимствата са очевидни

Една помпа 1000 бара е готова да се справи със задачи, изискващи дебит от 16 до 283 л / мин. без да е необходимо да се сменят компоненти или да се използват приспособления, които изразходват енергия. Тази гъвкавост означава, че цяла работна площадка може да бъде обслужвана от една помпа, способна ефективно да се справи с големи и малки задачи.URACA GmbH & Co. KG

URACA е един от водещите международни производители на плунжерни помпи и системи за почистване с високо налягане. Частната компания е основана в Бад Урах през 1893 г. и празнува своята 125-годишнина през 2018 година.

В момента в нея работят около 320 души, включително 21 стажанти. Оборотът е около 60 милиона евро,  а делът на износа е над 60 %. Акцентът на дейността на компанията е проектирането и производството на високонапорни плунжерни помпи и помпени агрегати за работни налягания до 3000 бара / 43500 psi и мощност на задвижване до 2600 kW / 3500 к.с., както и сложни високонапорни почистващи системи. Допълнителна информация на: www.uraca.de

Пазарувай онлайн

Открийте нашите висококачествени продукти и в нашия Online-магазин!